Gravidmagar

En kille på jobbet vars syster är gravid sa till mig innan jag gick på ledighet att han tyckte de var märkligt att gravidmagar är så mjuka. Jag kan inte riktigt hålla med honom för min mage är antingen hård eller stenhård (när jag har sammandragningar). Vet inte hur andras magar är men så är då min :) Fast och lång. Den där perfekta putande kulan som alla vill ha kommer inte heller jag att få för nu är livmodern så pass långt upp nu.

En reaktion på “Gravidmagar

  1. Emma B

    Min mage är kan vara växelvis lite halvmjuk till stenhård. Den är ju inte mjuk som en bulldeg utan typ som en lite, lite för dåligt pumpad basketboll:)
    Jag tror magarna blir mer klotrunda när dom börjar sjunka ner i slutet på graviditeten.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>