Rökdykning, djurlivräddning och bakning

Blandad kompott..
Rökövning och livräddning av en hund som gick genom isen på jobbet idag och bakning (skräll) hemma. Snart, snart, snart är jag klar med det mesta inför min födelsedag och Piteågolfklubbs årliga julmarknad där jag i år kommer stå och pyssla lite samt ha något litet gott till försäljning :)
Men tro inte att det blir så mycket lugnare nästa vecka heller. Nej då fyller min systerson år och hans mor, min syster har bett mig baka lite. Sen är det även julbakspyssel i Gallerian nästa helg och så börjar jag gästblogga på kuriren.nu hela kommande vecka. Full rulle med andra ord! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>